مصرف آجیل برای چه کسانی مفید نیست؟!
افرادی که تری گلیسیرید خون بالا، دیابت و یا فشار خون دارند و حتی شهروندانی عادی که سابقه ی بیماری ندارند و نیز کودکان با وجود اثرات مفید اجزای تشکیل دهنده آجیل باید آن را متعادل مصرف کنند.
پسته، حاوی آهن، پتاسیم، فسفر و کلسیم است و همچنین ویتامین های B1، B3 و E را خود جای داده است که به دلیل وجود املاح مغذی و انواع ویتامین ها به افرادی که به کم خونی دچار هستند و یا جهت تقویت نیروی جسمانی به اشخاص توصیه می گردد.
مصرف مغز پسته را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی مفید می باشد. افرادی که مبتلا به نارسایی های کبدی هستند و یا قند خون(دیابت) دارند و از ناراحتی های کلیه رنج می برند، نباید از پسته استفاده کنند.
گردو، حاوی اسیدهای چرب مفید و همچنین املاح معدنی مانند کلسیم و فسفر است و نیز مصرف گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ صفرا پیشگیری می کند.
در پایان از افرادی که تری گلیسیرید خون بالا، دیابت و یا فشار خون دارند و حتی شهروندانی که سابقه ی بیماری ندارند و نیز کودکان خواسته می شود با توجه به تمام اثرات مفید اجزای تشکیل دهنده ی آجیل با استفاده ی متعادل و بهداشتی از آن و دیگر خوراکی ها ، ایام مفرح را در پیش رو داشته باشند تا با بیماری و ابتلا به مسمومیت های احتمالی و بروز مشکلات، روز خود را در اورژانس بیمارستان ها و یا بستری در خانه ها نگذرانند.